Wie is Rinaldo Wolff

Historie

Ik stam uit een slagers-en ondernemersfamilie. Mijn vader Jannes, en opa, Jan Wolff hebben beide hun sporen verdient in de nationale en internationale vee- en vleeshandel. De liefde voor kwaliteitsvlees en goed luisteren naar de wensen van de klant zijn mij met de paplepel ingegoten. In 2009 ben ik mijn bedrijf gestart met de verkoop van de zogenaamde ‘Diamanthaas’ aan Aziatische restaurants. Onze klanten portefeuille is verder uitgebouwd met de segmenten horeca, cateraars en groothandels. Op basis van de vraag van onze klanten is ons assortiment uitgebreid naar een compleet vers en diepvries vleesassortiment en aanvullende producten voor de horeca, cateraars, groothandel en Aziatische restaurateurs.

Ons team

Met ons team staan wij iedere dag voor u klaar. Magazijn, logistiek en klantcontact zijn in ons team verweven waardoor onze medewerkers u als gewaardeerde relatie kennen. Met zorg en aandacht verzorgt ons team uw orders en leveren tot bij u in de koeling. Ons team maakt het verschil en daarom groeit onze vaste klantenportefeuille elk jaar weer.

Missie

Wij willen in Nederland een toonaangevende leverancier zijn voor het, leveren van vers en diepgevroren vlees producten. Wij vinden het belangrijk om te werken volgens de geldende HCCP-richtlijnen. Als u bij Rinaldo Wolff koopt, mag u rekenen op kwaliteit, hoge service en snelle levering.

Partner voor onze klanten

Samenwerken brengt succes. Wij zijn betrokken bij onze klanten en denken graag mee. Heeft u een speciaal verzoek, dan regelen wij het gewoon. Zelden zeggen wij ‘nee’. U kunt profiteren van ons brede assortiment vers en diepgevroren vleesproducten en uw gasten een mooi en goed stuk vlees bieden.

Wij leveren door heel Nederland

Rinaldo Wolff:

“We merken dat onze klanten het waarderen dat wij op vaste tijden bezorgen. Daarom werken wij met vaste rijschema’s, door heel Nederland.”