Voor wie

Kwaliteit voor de horeca

Onze horeca klanten weten dat kwaliteit wordt beloond. Goede service en heerlijk eten zijn daarbij hele belangrijke ingrediënten. Met ons kwalitatieve vlees en uitgebreide assortiment dragen wij graag bij aan hun succes. Onze constante kwaliteit en snelle service wordt gewaardeerd en zorgt ervoor dat wij een grote groep horeca zaken al jaren als vaste klant mogen rekenen.

Assortiment voor de groothandel

Ons specialisme en brede assortiment van vers en diepvries vlees draagt bij aan het grote assortiment van onze groothandels klanten. Door dat wij ons vlees rechtstreeks van de bron in verschillende kwaliteiten betrekken kunnen wij voldoen aan uw vraag.
Met ons assortiment, Uniek van Rinaldo, onderscheidt u zich van anderen.

Variatie voor de cateraar

Cateraars vormen een belangrijke klantengroep binnen ons bedrijf. Uw klant wil graag verrast worden en dus is het belangrijk dat u regelmatig nieuwe gerechten presenteert Wij helpen u met het bieden van variatie voor uw klanten. Onze internationale leveranciers zijn met zorg gekozen. Van hen krijgen wij de belangrijkste trends en innovaties door. Deze kennis en ideeën delen wij graag met u.

Thuis in Aziatische horeca

Ons bedrijf heeft al vele jaren ervaring in het beleveren van Aziatische restaurants. Door de wensen goed te begrijpen en dit te vertalen naar de juiste invulling van ons vleesassortiment hebben wij veel vertrouwen weten te winnen met als resultaat, veel vaste klanten. Met trots, plezier en vakmanschap leveren wij onze vleesproducten aan Sushi-, Wok-, Wereld-, Traditionele Chinese restaurants en ketens in heel Nederland. Wij staan continu voor u klaar en ondersteunen waar nodig.

Wij leveren door heel Nederland

Rinaldo Wolff:

“We merken dat onze klanten het waarderen dat wij op vaste tijden bezorgen. Daarom werken wij met vaste rijschema’s, door heel Nederland.”